CU ÎNALTA BINECUVÂNTARE

A PREAFERICITULUI PĂRINTE DANIEL, PATRIARHUL BISERICII ORTODOXE ROMÂNE,

 

PE 8 NOIEMBRIE 2020 A FOST SFINȚITĂ, LA BISERICA BUNA VESTIRE-BELU, NOUA RACLĂ CU SFINTELE MOAŞTE ALE SFÂNTULUI IERARH NECTARIE DE LA EGHINA ȘI ALE SFÂNTULUI CUVIOS MUCENIC EFREM CEL NOU, DE CĂTRE PREASFINȚITUL PĂRINTE TIMOTEI PRAHOVEANUL, EPISCOP-VICAR AL SFINTEI ARHIEPISCOPII A BUCUREȘTILOR, DELEGATUL PREAFERICITULUI PĂRINTE PATRIARH DANIEL.

LA ACEASTĂ SLUJBĂ AU PARTICIPAT: PREACUCERNICUL PĂRINTE ION ARMAȘI, PROTOIEREUL PROTOIERIEI SECTOR IV CAPITALĂ, PRECUM ȘI PREOTUL PAROH DANIEL-ALEXANDRU BĂRÎCĂ ȘI PREOTUL MIRCEA-EMANOIL POPESCU-ARGEȘ, ALĂTURI DE NUMEROȘI CREDINCIOȘI.

SFINTELE MOAŞTE ALE SFÂNTULUI IERARH NECTARIE DE LA EGHINA ȘI ALE SFÂNTULUI CUVIOS MUCENIC EFREM CEL NOU AU FOST ADUSE DE CĂTRE PREACUVIOSUL PĂRINTE GHEORGHIOS GIANNIOS, DE LA PAROHIA ADORMIREA MAICII DOMNULUI-EYXEINOUPOLI, GRECIA.

RACLA PENTRU SFINTELE MOAȘTE A FOST REALIZATĂ LA ATELIERELE PATRIARHIEI ROMÂNE.       

RUGĂM PE BUNUL DUMNEZEU, PENTRU RUGĂCIUNILE SFINȚILOR NECTARIE ȘI EFREM CEL NOU, SĂ DĂRUIASCĂ MULTĂ SĂNĂTATE, SPOR ÎN VIAȚĂ ȘI ÎN CREDINȚĂ TUTUROR CREDINCIOȘILOR CARE SE VOR ÎNCHINA LA ACESTE SFINTE MOAȘTE!